Levering & Retur

Din ordre bliver nænsomt pakket og leveret mandag til fredag fra vores lager Scan Shipping, der holder til i Nordhavn i København. Ordrer placeret på en hverdag før kl. 12 bliver behandlet og afsendt den følgende hverdag med GLS. Ordrer placeret hen over en weekend eller på en dansk helligdag, vil blive behandlet den førstkommende hverdag derefter. Ved ”check ud” vælger du selv den leveringsdestination som passer bedst ind i din hverdag.

Leverings- og returpriser og tider

Vi leverer i Danmark (på nær Grønland og Færøerne) samt til Sverige.

Leveringsmuligheder       Fragt priser DKK         Leveringstid         Fri fragt over DKK

GLS - PakkeShop                      39                         2-3 hverdage                 800

GLS - Erhvervsadresse              59                        2-3 hverdage                 800

GLS - Hjemmelevering               59                        2-3 hverdage                 800

GLS - Unfold returlabel               39                        2-3 hverdage                    -

Gratis levering bliver automatisk tilføjet, når du placerer din ordre, hvis ordrebeløbet lever op til betingelserne for gratis fragt.

Returnering & Refundering
Vi håber selvfølgelig, at du bliver glad for dit køb. Men hvis dette ikke er tilfældet, er du altid velkommen til at returnere den eller de ønskede varer til os. Du skal returnere i original emballage og genbruge forsendelsesposen, der er lavet af genbrugsplast med dobbelt lukkefunktion og designet til at blive brugt flere gange.

Returlabel

Såfremt du ønsker at benytte vores returservice, bedes du sende en mail til: service@unfoldcopenhagen.com hvori du skriver, at du ønsker en returlabel til din ordre. Vi sender den til din mail inden for 2-3 arbejdsdage.

BEMÆRK: 39 DKK vil blive fratrukket refunderingsbeløbet, når lablen tages i brug.


Fortrydelsesret
Du har som kunde 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Din fortrydelsesret gælder fra den dag ordren blev modtaget på den oplyste leveringsadresse. Har du bestilt levering til en pakkeshop starter fortrydelsesperioden fra den dag ordren blev afhentet hos den pågældende pakkeshop. 

 


Retur sendes til:

Unfold Copenhagen 
Ny Adelgade 5, 2 TV
1104 København K

Vigtigt:

Husk at vedlægge information om navn og ordre nummer.
Vær opmærksom på, at gamle pakkelabels ikke må være synlige. 

Refundering

Vi sender en e-mail til dig, så snart vi har modtaget din returnering på vores lager. De returnerede varer vil blive refunderet inden for 14 hverdage fra modtagelsen. Vi gennemfører tilbagebetaling via samme betalingsmiddel, som du benyttede, da du lagde din ordre.