Blogg

DE BEDSTE BØGER #I KÆRLIGHEDENS TEGN
I kærlighedens tegn kommer her en række boganmeldelser med ønsket om en rigtig god Valentinsdag og en god vinterferie. Og husk: En god bog kan læses uanset tidspunkt.
KUNST I HVERDAGEN #HVAD FORESTILLER DET?
Med udgangspunkt i Jacob Hoffs - "Som en pietá" kommer kunstanmelder Connie Boe Boss med et par gode ideer til, hvordan du kan styrke din iagttagelsesevne, næste gang du er ude at se på kunst.
MØD JULIA LAHME

Byd hjertelig velkommen til bogaktuelle Juila Lahme, i vores serie om "Kvinder der tog springet." Læs med og bliv inspireret til natbagning, yoga og mere glimmer i hverdagen.

 

DIN GUIDE TIL JAKKESÆT
Se skarp ud, uden at gå på kompromis! Vi stiller skarpt på nogle af de forskellige kombinationsmuligheder, du har, når du sammensætter et helt suiting look med vores styles i jersey. Designet til en krop med kurver. 
UNDGÅ AT FARE VILD I STØRRELSESJUNGLEN

For at gøre størrelsesjunglen mindre kompliceret, lancerer vi en ny størrelsesguide - baseret på vores kunders mål, foretrukne pasforme og style præferencer.

 

BLUSEGUIDE
Vi stiller her skarpt på vores forskellige bluser, så du nemmere kan træffe det helt rigtige valg. Gå på opdagelse og find dine favoritter. 
KUNST I HVERDAGEN #KUNSTMESSER
Den sidste weekend i januar, har du muligheden for at opleve kunst i både Herning og Aarhus på 2 store kunstmesser. Vores faste kunstanmelder, Connie Boe Boss, giver dig her et kunstnerisk skub i retning af begge messer.
DE BEDSTE BØGER #JANUAR
Uanset om du er til krimi eller kærlighed, er der masser af nye bøger på trapperne. Besøg din lokale boghandel eller biblioteket for at få mere inspiration til din læsning i de kolde måneder. Her får du mine bud på, hvad jeg kommer til at læse i resten af januar og begyndelsen af februar.
KUNST I HVERDAGEN #NYE OPLEVELSER
De fleste ved hvad de skal til jul og nytår; færre har gode idéer til en interessant januar. Vi foreslår museumsbesøg - og kommer med anbefalinger til spændende oplevelser i hele Danmark.
DE BEDSTE BØGER #DECEMBER 2. DEL

Når du har købt dine bløde pakker fra os, kan du passende lægge en af de gode hårde pakker ved siden af. Vi har samlet bog gavetips til store og små.

KUNST I HVERDAGEN #GAVEIDÉER TIL JUL

Connie Boe Boss @cobobokunst anmelder kunst på bloggen hver måned. Her i December har vi ladet julestemningen tage over, og bedt Connie forene kunst og julegaver i sit skriv til os alle. Enjoy!

MØD TINA KAARE
Vi stiller skarpt på inspirerende kvinder, der har foldet deres drømme ud. Mød Tina Kaare, direktør & underviser hos Sofia Manning.
DE BEDSTE BØGER #DECEMBER 1. DEL
Julen skal være hyggelig og absolut ikke stresset. Her får du gode bud på bøger, der kan gøre dine juleforberedelser lidt lettere. Og meget sødere!
KUNST I HVERDAGEN #NOVEMBER 2. DEL
Hvis du elsker design – så besøg Trapholt!   Museet Trapholt ligger i Kolding og viser nogle meget flotte udstillinger, og de har også en dejlig café med udsigt over fjorden, samt en fed shop med både brugskunst, bøger, tøj...
KUNST I HVERDAGEN #NOVEMBER 1. DEL
Kunst i hverdagen Vi har de bedste kunder - og heldigvis også kunder, der gerne deler ud af deres viden og ekspertise. Connie Boe Boss har fulgt Unfold Copenhagen fra start og vi er så glade for, at hun nu, hver...
GUIDE TIL TEKSTILER
Kom med bagom vores tekstilvalg, og lær mere om de enkelte tekstilers unikke egenskaber.
MÖT LINE HIRTSGAARD
Vi fokuserar på att inspirera kvinnor som har förverkligat sina drömmar. Möt Line Hirtsgaard, ägaren till Aggershøj Pensionat på Ærø.
KOMMER DU ÄVEN ATT VARA HELT ELEKTRISK?
Blir du också statisk på vintern? Få goda råd om hur du undviker stötar eller kläder som "fastnar" på kroppen i vinter.
TRENDFOKUS: RÄNDER & PRICKAR

Trend Fokus sätter skarpt fokus på prickar och ränder – en av höstens största trender, som särskilt syns på kostymer och konfektionskläder i lyxiga material.

GUIDE TILL PASSFORM & STYLING

När det kommer till mode, trender och vad som är rätt för vilken kroppstyp kommer det alltid att finnas många välmenande råd. Det är viktigt att komma ihåg att det är du och vad du trivs bäst i som måste vara avgörande för dina val.

3 TIPS FÖR TRENDER & STYLING

Håller dina kurvor dig ibland tillbaka från att klä dig som du helst vill? Eller från att prova trenderna du ser i tidningar, på film eller på gatan?Det ska inte vara så! Här kommer 3 tips på trender & styling som kan vara bra att börja med och ha som grund.