MØD LINE HIRTSGAARD

MÖT LINE HIRTSGAARD

KVINNOR SOM TOG SPRÅNGET #2

Som något nytt kommer vi varje månad att fokusera på en kvinna som "tog språnget".  Vad det än är, starta ett nytt äventyr, ägna dig åt det goda vardagen eller helt lägga om sit liv. Vi hoppas kunna inspirera kvinnor att blomstra och fylla mer.

Välkommen Line Hirtsgaard, visual merchandiser, hemstylist och inte minst ägare av Aggershøj Pensionat på Ærø

INTRODUCERA DIG MED 5 ORD

Nyfiken. Kreativ. Initiativtagare. Glad. Mor.

 

 

VILKA "SPRÅK" TADE DU?

Vi satsar "hela butiken" för ca. 1 år sedan och öppnade en gammal 600 kvm. pensionat, som ursprungligen var ett sjömansänkes hem på Ærø.

Vi har alltid bott i KBH (Nyboder), där jag också haft en inredningsverksamhet. Helt plötsligt var det roliga lilla Pippy-ish huset till salu, och jag hoppade på det; nu som pensionatsmutter / inredningsmutter.

Under hela mitt yrkesverksamma liv har jag hjälpt företag med deras visuella identitet & styling, samt utfört privata inredningsuppgifter. Den här gången är det jag som väljer vilken kopp man ska dricka sitt kaffe ur, eller hur stämningen ska vara i huset, vad gäller möbler/inredning/färgval och människorna som är här.

Nu lever jag ett liv på Ærø och i de yttre perioderna i Köpenhamn, och älskar det!

MEST LIVSFÖRÄNDRANDE ERFARENHET?

Utan tvekan mina två vuxna "killar" som jag älskar villkorslöst och såklart min man som vågar drömma med mig.

Att jag hittade en person i så ung ålder (jag var 19) och att vi fortfarande som 52 och 57 år vågar hoppa in i nya äventyr tillsammans. Det betyder att livet förändras hela tiden.

3 SAKER SOM GÖR DIG GLAD

1: Att vara med min familj och mina vänner och skapa upplevelser tillsammans, det kan bara vara bolognese på en onsdag, men också att gå på konsert tillsammans, skratta och ha kul.

2: Vinterbad, jag ÄLSKAR det och känslan man får efter det, man känner sig levande. Att efteråt sitta och titta ut över havet i vårt strandhus med en kopp kaffe är livsbejakande.

3: Konst och resor, komma ut och se världen (även om det inte har funnits tid för det det senaste året), träffa människor, äta god mat, se vacker konst. Älskar att gå på museum ensam i min egen takt när vi reser.

VAD TROR DU PÅ?

Jag tror att du måste vara en anständig person, lyssna, hjälpa, stödja och viktigast av allt; skratta tillsammans.

Jag tror att det du ger är vad du får, och ibland ger du mycket och andra gånger mindre, men vem räknar... i slutändan är det 0-0. Jag tror att du måste anstränga dig genom ALLT, vänskap, kärlek, familj.

Sist och inte minst tror jag att vårt läckra, underbara, härliga pensionat kommer att bli en stor succé!