3 stiludtryk (også) skabt til kurver

Holder din kurver dig nogle gange tilbage fra at klæde dig på, som du allermest har lyst til? Eller fra at prøve de trends af, du ser på gaden, på film eller i magasiner? Sådan bør det ikke være - men det kræver tid, mod og tryghed at kaste sig over noget nyt. At finde glæden i at turde, fremfor i andres godkendelse. Det er nemmere sagt end gjort, det ved vi - men der er altså INGEN, der har lov til at begrænse dig og bestemme hvad du må og ikke må gå i. Mode handler om at udforske og have det sjovt. 

Klassikere i 100% hør

En hørkjole er et sikkert valg til forår og sommer og holder sæson efter sæson. Behagelig at have på, let at ånde i og altid et stilsikkert valg. Vi har kombineret 2 klassikere - skjortekjolen og slå-om kjolen, med farver og print, der forbliver moderne. Hør er også et af de få materialer, der bliver bedre jo mere du bruger det. Blødere, mere tilpasset dig og din krop. Men det krøller, tænker du måske? Ja, det gør det. Det er en del af looket - og giver en casual elegance, der kommer med naturmaterialet. MEN heldigvis er der løsninger for dig der synes krøller er lidt træls. Vi anbefaler at investere i en lille hånddamper, som effektivt og hurtigt får bugt med de folder, du ønsker at udglatte. På dit tøj…

Mød Asta slå-om kjole

Asta er vores lette slå-om kjole i hør til dig, som kan lide kjoler du selv kan tilpasse pasformen på. Astas 2 sider krydser henover hinanden, så kjolen lukker til højt oppe på brystet og uden fare for at åbne op fortil. Med sine smukke, rundede afslutninger på skørtet og de lette pufærmer, der slutter et par cm. over albuen, er Asta feminin enkelhed, når det er bedst. Særlig god til timeglas, æble og pærefigur. Asta slutter til ved brystet, er fitted ved taljen og følger kroppen løst ned til knæene. 

Staycation er også et eventyr!

Mens nogle vælger at bruge sommeren på at rejse ud, er vi andre, der nyder at genopdage det land og de byer, vi bevæger os i til daglig. Staycation kan noget helt særligt. Roen til at udforske, opleve og undersøge de muligheder Danmark byder på - er særligt tilstede i sommerferien. Og måske giver en Staycation dig anledning til at bruge byen endnu mere i hverdagen. 
Din ferie - din stil!