Återbetalningspolicy

Retur & Refusionspolitik

Vi håber selvfølgelig, at du bliver glad for dit køb. Men hvis dette ikke er tilfældet, er du altid velkommen til at returnere dine varer til os. Du skal returnere i original emballage og genbruge forsendelsesposen, der er lavet af genbrugsplast med dobbelt lukkefunktion og designet til at blive brugt flere gange.

Returlabel

Såfremt du ønsker at benytte vores returservice, bedes du sende en mail til: service@unfoldcopenhagen.com hvori du skriver, at du ønsker en returlabel til din ordre. Vi sender den til din mail inden for 2-3 arbejdsdage.

BEMÆRK: 39 DKK vil blive fratrukket refunderingsbeløbet, når lablen tages i brug.

Ønsker du selv at stå for returlabel, så sendes returordrer til nedenstående adresse. Husk at vedlægge information om navn og ordrenummer.
Vær opmærksom på, at gamle pakkelabels ikke må være synlige. .

Retur sendes til:

Unfold Copenhagen
Farvergade 4B
1463 København

Vær opmærksom på, at levering med DAO desværre ikke er mulig, da DAO ofte leverer uden for vores åbningstider og vi derfor ikke kan stå inde for, om pakken kommer sikkert frem.

 

Fortrydelsesret 
Du har som kunde 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Din fortrydelsesret gælder fra den dag ordren blev modtaget på den oplyste leveringsadresse. Har du bestilt levering til en pakkeshop starter fortrydelsesperioden fra den dag ordren blev leveret til den pågældende pakkeshop. 

 

Refundering
Din returpakke vil blive behandlet & refunderet inden for 14 hverdage fra modtagelsen. Vi sender dig en e-mail, når din retur er håndteret. Vi gennemfører tilbagebetaling via samme betalingsmiddel, som du benyttede, da du lagde din ordre.

VIGTIGT: Husk at tilføje ordrenummer på din retur, så kan vi let spore den.


Kontakt:

Har du nogle spørgsmål eller feedback til os, så skriv endelig til vores service team på,  service@unfoldcopenhagen.com