Maisy plus size bluse i sort bagfra

BLUSEGUIDE

FRA MAISY TIL MARY

Vi stiller her skarpt på vores forskellige bluser, så du nemmere kan træffe det helt rigtige valg.
Alle vores bluser er skabt med udgangspunkt i, at de skal fungere, for kvinder med kurver, i en travl hverdag. Vores bluser skal få dig til at stå skarpere, og gøre din hverdag mindre kompliceret. 
Syet i den skønneste Italienske Twill Viscose, der føles utrolig lækker mod din hud og er smuk sammen med både jeans, til suits eller en festlig nederdel. I den mere praktiske afdeling, er det godt at vide, at alle bluserne kan maskinevaskes på en skånevask ved max. 30 grader og lav centrifugering. 
Søger du en god størrelsesguide til bluser, anbefaler vi at kigge her, hvor du vil blive vejledt til, hvordan du baseret på egne pasformspræferencer, finder den bedste style til dig selv. 
ENKEL FEMININITET

Mona blusen har et feminint, enkelt udtryk. Med få detaljer gør denne bluse en masse gode ting, og fremhæver på fineste vis dine kurver uden at sidde stramt. Her er plads til den store barm, dine skuldre markeres med små læg og v-halsen åbner op. 

Mona-blusen 

TIL FEST & HVERDAG

Mary blusen ligner ved første øjekast en festbluse. Den fine, feminine halsudskæring med sine mange draperinger, gør hende da også til den skønneste dansepartner. Men MARY kan nu også noget særligt i hverdagen, hvor praktik og et feminint outfit sagtens kan gå hånd i hånd. 

Mary-blusen

ELEGANT VOLUME

Maisy blusen er vores bud på en elegant hverdagsskjorte masser af volume, der med det samme får dig til, at føle dig velklædt. Med sit smalle skulderparti, viser den tydeligt hvor du "er" - og de feminine læg følger blødt din krop. Enkel, elegant og utrolig alsidig. 

Maisy-blusen

FEMININ SLÅ-OM

Mara blusen har "lånt" sin designbase fra Athena kjolen. En feminin, fast slå-om bluse, med en smuk udskæring og draperinger der falder ned foran brystet, og krydser over i fast slå-om. Mara blusen fungerer skønt i mange sammenhænge, også til fest !

Mara-blusen