Blog

DE BEDSTE BØGER #FRA BOG TIL FILM
Selv om du elsker bøger, kan en god film også noget rigtig dejligt. Og hvad er bedre end en fin bog transformeret til en skøn film?
EN DRØMMEDAG I KØBENHAVN
En fridag i København, hvor du helt selv bestemmer hvad du har lyst til. Cecilie Bork giver her hendes 3 pitstop, der alle er et besøg værd og ligger i hjertet af København.
MØD MAKE-UP EVENTYREN MAJA YOON
Hver måned stiller vi skarpt på en kvinde, der "tog springet" og håber på at inspirere kvinder til at folde sig ud, og fylde noget mere. Byd hjertelig velkommen til Maja Yoon og opdag et fantastisk inspirerende make-up univers. 
KUNST I HVERDAGEN #VIGTIGT BUDSKAB

"Det er derfor udstillingen er så vigtig! Den har virkelig noget på hjerte og udvider min horisont med kunsten som redskab." Connie Boe Boss. Læs mere om den nyeste udstilling på Trapholt og hvorfor netop den, vækker så stærke følelser hos vores kunstanmelder. 

DE BEDSTE BØGER #SMÅT MEN GODT
Små bøger, store historier.  Nogle gange er det rart med en lille bog, en man kan nyde over en enkelt dag eller en weekend. Det skal være en bog, der har noget på hjertet og det vil jeg give mine...
KUNST I HVERDAGEN #ROSKILDE
KUNST I ROSKILDE & KØBENHAVN Denne gang vil jeg pege på to udstillinger i Roskilde, som er et besøg værd. Og minde om en af årets største kunstoplevelser, hvis du vil følge med i de unge kunstnere, som vil præge...
MØD KATHRINE FRA "SMUK YOGA"
"Jeg faldt pladask for yoga tilbage i 2010. Men jeg følte mig hele tiden lidt ved siden af, og undrende overfor den manglende tilstedeværelse af tykke undervisere." Kathrine Marie Levald. Læs hele interviewet med Kathrine og hør bl.a om tankerne bag hendes univers "SMUK YOGA". 
KUNST I HVERDAGEN #FRA ØST TIL VEST
Flot kunst i både Holstebro og København. Her i slutningen af marts anbefaler vi to galleriudstillinger, hvor dygtige kvinder, der arbejder professionelt med deres kunst, viser værker.
DE BEDSTE BØGER #FEELGOOD
5 dage uden planer og masser af tid til hygge. Så uanset om vejret siger sol eller regn er der altid plads til en god bog. Få Feel Good anbefalinger her og se frem til mange timers hygge. 
TREND FOKUS: FARVEN BEIGE OG LYSE NUANCER
Bianca Jagger startede en ny trend, da hun i 1971 blev gift med Mick Jagger i et smukt, hvidt jakkesæt. Læs om hvorfor de lyse nuancer stadig er et hit. 
Mød kvinderne bag "Sizewise Klog på Kurver"
"Vi tog springet og startede en podcast, der handler om livskvalitet for kurvede kvinder, tykke damer eller hvad man nu vil kalde os. Den handler om at turde at gå ud i verden og tage sin plads." Læs hele interviewet og forelsk dig i kvinderne bag podcasten; Sizewise, klog på kurver. 
LATTE DRESSING
'Latte dressing' er sæsonens store trend – med lysebrune nuancer og jordagtige toner for et eksklusivt udtryk.
DE BEDSTE BØGER #KRIMIERNE KOMMER

Tag forskud på Krimimessen og kast dig over disse Krimibøger. I år afholdes Krimimessen i Fængslet i Horsens i weekenden den 16. og 17. marts. Tag med og mød forfattere og forlag på tæt hold. I år kan man blandt andet møde: Arne Dahl fra Norge, Jo Næsbø livestream fra Oslo, Elly Griffiths, Stacy Willingham, Sarah Blædel og Michael Katz Krefeldt.

DE BEDSTE BØGER #I KÆRLIGHEDENS TEGN
I kærlighedens tegn kommer her en række boganmeldelser med ønsket om en rigtig god Valentinsdag og en god vinterferie. Og husk: En god bog kan læses uanset tidspunkt.
KUNST I HVERDAGEN #HVAD FORESTILLER DET?
Med udgangspunkt i Jacob Hoffs - "Som en pietá" kommer kunstanmelder Connie Boe Boss med et par gode ideer til, hvordan du kan styrke din iagttagelsesevne, næste gang du er ude at se på kunst.
MØD JULIA LAHME

Byd hjertelig velkommen til bogaktuelle Juila Lahme, i vores serie om "Kvinder der tog springet." Læs med og bliv inspireret til natbagning, yoga og mere glimmer i hverdagen.

 

JAKKESÆT-GUIDE
Se skarp ud, uden at gå på kompromis! Vi stiller skarpt på nogle af de forskellige kombinationsmuligheder, du har, når du sammensætter et helt suiting look med vores styles i jersey. Designet til en krop med kurver. 
UNDGÅ AT FARE VILD I STØRRELSESJUNGLEN

For at gøre størrelsesjunglen mindre kompliceret, lancerer vi en ny størrelsesguide - baseret på vores kunders mål, foretrukne pasforme og style præferencer.

 

BLUSEGUIDE
Vi stiller her skarpt på vores forskellige bluser, så du nemmere kan træffe det helt rigtige valg. Gå på opdagelse og find dine favoritter. 
KUNST I HVERDAGEN #KUNSTMESSER
Den sidste weekend i januar, har du muligheden for at opleve kunst i både Herning og Aarhus på 2 store kunstmesser. Vores faste kunstanmelder, Connie Boe Boss, giver dig her et kunstnerisk skub i retning af begge messer.
DE BEDSTE BØGER #JANUAR
Uanset om du er til krimi eller kærlighed, er der masser af nye bøger på trapperne. Besøg din lokale boghandel eller biblioteket for at få mere inspiration til din læsning i de kolde måneder. Her får du mine bud på, hvad jeg kommer til at læse i resten af januar og begyndelsen af februar.