Blog

GUIDE TIL TEKSTILER
Kom med bagom vores tekstilvalg, og lær mere om de enkelte tekstilers unikke egenskaber.
MØD LINE HIRTSGAARD
Vi stiller skarpt på inspirerende kvinder, der har foldet deres drømme ud. Mød Line Hirtsgaard, ejeren af Aggershøj Pensionat på Ærø.
BLIVER DU OGSÅ HELT ELEKTRISK?
Bliver du også elektrisk om vinteren? Få gode råd til hvordan du undgår at give stød, eller tøj der "klistrer" denne vinter.
TREND FOKUS: STRIBER & PRIKKER

Trend Fokus stiller skarpt på prikker og striber - en af dette efterårs største trends, som især ses på jakkesæt og konfektion i luksuriøse materialer. 

GUIDE TIL PASFORME & STYLING

Når det kommer til mode, tendenser og hvad der er det rigtige til hvilken kropstype, så vil der altid være en masse velmenende råd. Det er vigtigt at huske, at det er dig og det du føler dig bedst tilpas i, der skal være afgørende for dine valg. 

3 TIPS TIL TRENDS & STYLING

Holder dine kurver dig nogle gange tilbage fra at klæde dig på, som du allermest har lyst til? Eller fra at prøve de trends af, du ser i magasiner, på film eller på gaden?Sådan bør det ikke være! Her er 3 tips til trends & styling, der kan være gode at starte med og have som fundament. 

BACK TO WORK

Er du en af dem, hvor der er stor forskel på det tøj du har på, på arbejde og det tøj du møder verden i, når du har fri? Bliv inspireret til hvordan du forener hverdagen med arbejdstøjet - uden at gå på kompromis med hvem du er. 

MØD VORES FOUNDER

Hver måned vil vi, nysgerrigt, stille de samme 5 spørgsmål til udvalgte kvinder, der har taget "et spring" og foretaget et skifte i deres liv. Og forhåbentlig vise, at vi alle sammen gemmer på et utal af små historier, der vækker genkendelse hos hinanden, i vores individuelle livs store samlede fortælling.