Vores print

Vi elsker print og arbejder meget længe med at finde de helt rigtige til vores kollektioner.

Nogle gange starter processen med at se på farvesammensætninger – andre gange falder vi over et tapet, et maleri eller en blomsterkombination, som sender os i den rigtige retning.

Vi arbejder sammen med et print bureau, som lever af at udvikle prints. De har en masse talentfulde freelancere tilknyttet, som kreerer prints løbende og som derefter bliver arkiveret til senere brug. Det er en skattekiste at gå på opdagelse i deres bibliotek og man kan finde alt fra dyreprint og abstrakte opstillinger til striber, tern og klassiske blomsterprint.

Vi kommer til tider med et ønske om en helt specific farvestilling eller et specifikt ønske om f.eks håndmalede fjer med stribet baggrund. Alt dette løser vores partner for os. De visualiserer vores ønsker – og det er guld værd; for print kan transformere en style. Print er samtidig også en meget tydelig måde at vise omverdenen en stor del af din personlighed. 


Det er vigtigt for os, at de prints du forelsker dig i her hos os ikke kan findes magen til hos andre brands. Derfor ejer vi alle rettighederne til vores prints. På den måde kan vi internt udvikle og lege med dem. Forstørre eller formindske mønstrene. Lave om på farvekombinationerne mm. Mulighederne er mange og vi vil på vores sociale medier invitere dig til at være med i denne process.

Vi har et stort ønske om at udvide udviklingen af vores print til at omfatte samarbejder med upcoming og etablerede illustratorer og kunstnere og støtte udbredelsen af (endnu flere) prints.

Vi glæder os til at fortælle meget mere om dette, og løfte sløret for hvem vi får med ombord.