Vores print

Vi elsker print og arbejder meget længe med at finde de helt rigtige til vores kollektioner.

Nogle gange starter processen med at se på farvesammensætninger – andre gange falder vi over et tapet, et maleri eller en blomsterkombination, som sender os i den rigtige retning.

Det er vigtigt for os, at de prints du forelsker dig i her, kan noget særligt og er med til at løfte vores styles - og dig - op.  Derfor ejer vi alle rettighederne til vores prints. På den måde kan vi internt udvikle og lege med dem. Forstørre eller formindske mønstrene. Lave om på farvekombinationerne mm.

I 2024 vil vi dog arbejde meget mere med "deadstock" tekstiler og print. Det betyder at vi, som et lille brand, har muligheden for at opkøbe overskydende tekstiler og give dem nyt liv, og værdi, via vores kollektioner. Det sikrer også at de ressourcer, der allerede er brugt, ikke går til spilde. For os giver det adgang til ekslusive print, tekstiler og muligheder vi ellers ikke ville have råd til, da minimumskvantitetterne man skal købe ind, er alt alt for høje i forhold til vores forretningsmodel. 

 

Vi arbejder sammen med et print bureau, som lever af at udvikle prints. De har en masse talentfulde freelancere tilknyttet, som kreerer prints løbende og som derefter bliver arkiveret til senere brug. Det er en skattekiste at gå på opdagelse i deres bibliotek og man kan finde alt fra dyreprint og abstrakte opstillinger til striber, tern og klassiske blomsterprint.

Vi kommer til tider med et ønske om en helt specific farvestilling eller et specifikt ønske om f.eks håndmalede fjer med stribet baggrund. Alt dette løser vores partner for os. De visualiserer vores ønsker – og det er guld værd; for print kan transformere en style.

Print er en meget tydelig måde at vise omverdenen en stor del af din personlighed.