Ofte stillede spørgsmål

 

Hvem er Unfold Copenhagen?

Vi er et dansk brand skabt til kvinder med kurver fra str. 40 til str. 54. Vi designer tøjet her i Danmark og får alt syet i Italien i Italienske metervarer. For at undgå splid og overproduktion, får vi kun produceret 50 stk. ad gangen fordelt på fem størrelser. Ofte har vi limited edition styles i sæsonens trendfarver og snit – baseret på vores bedste og mest populære styles.

Vi bruger meget tid på at udvikle styles, der gradueres til en krop med kurver. Tøj der passer din krop og som bevæger sig med dig. Dette er vores mission. At tøjet skal passe til dig og ikke omvendt. Du skal ikke gå på kompromis.

Unfold Copenhagen er sat i verden som del af en overvejelse: Vi kvinder ved præcis, hvornår vi føler os godt tilpas. Vi ved alle, hvor godt vi har det, når vi har det tøj på, der afspejler hvem vi er, og hvor vi er på vej hen. Men vi ved også hvor lidt, der er at vælge imellem, når vi træder ud i verden, som de kvinder vi er, i den størrelse vi har. Mode skal frigøre, og ikke begrænse, og kvinder skal have mulighed for at være præcis, som de er, og klæde sig præcis som de ønsker. Unfold Copenhagen er en platform, hvor kvinder – sammen og hver for sig – kan folde sig ud.

Jeg er i tvivl om min størrelse, hvad gør jeg?

Vi ved hvor svært det kan være at shoppe online og finde den perfekte størrelse. For at gøre det lettere for dig, har vi skrevet produktmål under hvert produkt samt angivet modellens mål og den størrelse hun bruger, ved de styles, hvor der er billeder med modellen. Du finder også en guide til, hvordan du måler dig under 'Størrelsesguide'.

Du er også meget velkommen til at sende os dine mål til service@unfoldcopenhagen.com, så hjælper og vejleder vi hjertens gerne.

Du kan læse mere om tankerne bag vores pasforme og silhuetter her.

Hvordan ombytter jeg til en anden størrelse?

Hos Unfold Copenhagen kan du gratis ombytte til en anden størrelse.

Ønsker du at ombytte til en anden størrelse, bedes du sende en e-mail til service@unfoldcopenhagen.com med dit ordrenummer og den ønskede størrelse, så vil vi tage os af ombytningen for dig.

Du er også velkommen til selv at oprette en ny ordre. Send os blot en mail med dit nye ordrenummer, så sørger vi for, at evt. rabatter beholdes og fragtomkostninger dækkes.

Har i en fysisk butik?

Ja. Vores lille boutique ligger i hjertet af København, i Farvergade 4B, et stenkast fra Rådhuspladsen, med vores kontor i baglokalet.

Vi har investeret i et lille univers, hvor du kan få muligheden for at kigge forbi, prøve udvalgte styles i vores store prøverum og lære os bedre at kende. Der vil altid være en selektion af styles og nyheder – så du kan finde ud af hvilke designs og pasforme, du føler dig bedst tilpas i.

Hvornår er butikken åben?

Vi har altid åbent onsdag – fredag fra kl. 10-17 og udvalgte lørdage, som vi annoncerer på vores Instagram, Facebook og i vores nyhedsbreve.

Er det ikke muligt for dig at besøge os i vores åbningstid, så send os en mail på Service@unfoldcopenhagen.com, så finder vi en løsning. Ligesom du kan booke en Personlig shopping session for dig og dine veninder.

Har I modtaget min returpakke?

Du kan nemt tjekke, hvor langt din returpakke er, og om vores lager har modtaget den, via dit tracking nr. du har modtaget fra Bring.
Der kan gå op til 14 hverdage fra vores lager har modtaget din returpakke til den er færdigbehandlet og refunderet til dig. Vi sender dig selvfølgelig en mail, så snart den er refunderet.

Hvad gør jeg, hvis min vare er defekt?

Skulle du mod al forventning modtage en vare med fejl, bedes du sende en mail med ordrenummer samt vedhæfte et billede af fejlen til kundeservice, så gør vi alt for at hjælpe dig og finde den bedste løsning til dig.