Vores boutique

Vores lille boutique ligger i hjertet af København, i Farvergade 4B, et stenkast fra Rådhuspladsen, hvorfra vi kan høre rådhusklokkerne kime hver time. Det er utrolig hyggeligt - og vi har nøje udvalgt det lille sted, fordi det ligger tæt på en Metro –og du nemt kan komme hertil.

Vi har investeret i et lille univers, hvor du kan få muligheden for, at kigge forbi, prøve udvalgte styles i vores store prøverum og lære os bedre at kende. Der vil altid være en selektion af styles og nyheder – så du kan finde ud af hvilke designs og pasforme, du føler dig bedst tilpas i. 

Åbningstider:

Onsdag, Torsdag & Fredag: 10 – 16 samt udvalgte lørdage, som annonceres i nyhedsbreve, på webshoppen og på instagram.

Vores lille univers ligger i forlængelse af vores kontor, og vores åbningstider hænger sammen med, hvornår vi er på kontoret. Du er altid velkommen til at banke på og ”se om vi er hjemme” udenfor de officielle åbningstider. Herudover vil vi annoncere forlængede åbningstider, særlige events samt lørdagsåbninger løbende på Instagram, her på webshoppen samt i vores nyhedsbreve. 

Personlig shoppingevent:

Ønsker du at tage en gruppe veninder i hånden og have butikken for jer selv? Så skriv til os på service@unfoldcopenhagen.com  Vi arrangerer meget gerne en unik shoppingoplevelse i rolige omgivelser med snacks, drinks og vejledning. 

Det med småt:

Vi modtager ikke returvarer i butikken – men kan være behjælpelige med, at bytte over til en anden str. såfremt vi har stylen hængende. Skriv til service@unfoldcopenhagen.com eller ring gerne på forhånd til 40701104, så du ikke går forgæves.