Vores butik

Vores lille boutique ligger i hjertet af København, i Farvergade 4B, et stenkast fra Rådhuspladsen, hvorfra vi kan høre rådhusklokkerne kime hver time. Det er utrolig hyggeligt og vi har nøje udvalgt det lille sted, fordi det ligger tæt på en Metro – og du nemt kan komme hertil.

Vi har investeret i et lille univers, hvor du kan få muligheden for at kigge forbi, prøve udvalgte styles i vores store prøverum og lære os bedre at kende. Der vil altid være en selektion af styles og nyheder – så du kan finde ud af hvilke designs og pasforme, du føler dig bedst tilpas i.

Åbningstider:

Onsdag, torsdag og fredag fra kl. 10:00 – 17:00 samt udvalgte lørdage, som annonceres i nyhedsbreve, her på webshoppen og på Instagram.

SOMMERFERIE:

Butikken holder lukket i uge 27 (1 til 5. juli) samt uge 30 + 31 (22 juli til d. 2. august)

Vores lille univers ligger i forlængelse af vores kontor, og vores åbningstider hænger sammen med, hvornår vi er på kontoret. Du er altid velkommen til at banke på og ”se om vi er hjemme” udenfor de officielle åbningstider. Herudover vil vi annoncere forlængede åbningstider, særlige events samt lørdagsåbninger løbende på Instagram, her på webshoppen samt i vores nyhedsbreve.

   

Personligt shoppingevent:

Ønsker du at tage en gruppe veninder i hånden og have butikken for jer selv? Så skriv til os på service@unfoldcopenhagen.com. Vi arrangerer meget gerne en unik shoppingoplevelse i rolige omgivelser med snacks, drinks og vejledning.

 

Det med småt:

Vi modtager ikke returvarer i butikken – men kan være behjælpelige med at bytte over til en anden str., såfremt vi har stylen hængende. Skriv til service@unfoldcopenhagen.com eller ring gerne på forhånd til 40701104, så du ikke går forgæves.