EN DRØMMEDAG I KØBENHAVN

EN DRØMMEDAG I KØBENHAVN

CECILIE BORK GUIDER

DRØMMEDAG I KØBENHAVN

 
Cecilie Bork, @_ceciliebork, er en af flere skønne kvinder, vi har rakt ud til og bedt os vise vores styles frem, i den hverdag de bevæger sig i. Cecilies elegante styling matcher hendes æstetiske sans og det er tydeligt at Cecilie er en kvinde, der nyder at bevæge sig rundt i København. Derfor var det oplagt at bede om Cecilies bedste anbefalinger, til en drømmedag i København.
 
  

   

BRUNCH: Jeg elsker at spise en god brunch i solen i indre by med en god veninde. Et af mine yndlings steder er @wulffogkonstali - så lækker brunch hvor du selv kan sammensætte hvad du bedst kan lide. Prisen er til at være med på! 🥐

DRINKS: En god drink skader aldrig nogen, vel? De gode drinks kan du hvertfald få hos @psbargrill 🥂sammen med en lækker middag. De har en udendørs terrasse, hvor du kan sidde om sommeren, men også om vinteren. Synes det er så hyggeligt at sidde derude! 
 
KAFFEN: Sidst men ikke mindst. Så elsker jeg at sidde på @mojoecph og få en god cappuccino eller en limonade med passionsfrugt (mums!!) og kigge på alle de forskellige mennesker som går forbi. Der kan jeg sidde i timevis🥰✨
Hvem er Cecilie? "Jeg hedder Cecilie, er 30 år gammel og arbejder til daglig som administrativ sekretær. Udover at leve leverpostejlivet, så kan jeg godt lide at have min Instagram som min hobby. Jeg elsker at tage æstetiske billeder både af mig selv, mit hjem, spisesteder og hyggestunder. Jeg går meget op i ærlighed og prøver at være med til at bryde bagsiden af medaljen, ved at dele ud af sårbare og grænseoverskridende emner, dog til en vis grænse. Jeg prøver at blive den bedste version af mig selv, lære af mine fejl og vokse med dem. 👏🏽✨"
 
Cecilies favoritstyles netop nu er klassiske Amber kjole i sort viscose twill samt Sonia buksen i sort sat sammen med skønne Mara bluse også i sort twill viscose. Enkelt, elegant og effektfuldt. 
  
 
Kunne du tænke dig at guide til en drømmedag i din hjemby? Så send en mail, med miniguide, lidt foto og en kort introduktion til dig og din hjemby til service@unfoldcopenhagen.com - så folder vi danmarksguiden ud på bloggen.