Unfold Copenhagen-jakkesæt

JAKKESÆT-GUIDE

Din guide til jakkesæt

SOFT SUITING UDEN KOMPROMIS

Vi stiller skarpt på nogle af de forskellige kombinationsmuligheder, du har, når du sammensætter et helt suiting look med vores styles i jersey.

Alle vores suiting styles er skabt i den lækreste italienske viskose jersey, med en blød fasthed og nok stretch til at det "har" dig. Alt fås i mange farver. Sort, grå og grøn er altid en del af sortimentet - mens vi hver sæson kommer med smukke nye farver, der kommer og går.

KLASSISK PASFORM

Carrie blazer og Sonia buks er et klassisk jakkesæt, der følger dine kurver og definerer, hvor du er. Carrie har en enkelt knap lukning - som vi anbefaler holdes åben. Det vigtigste er at blazeren passer og sidder på skulderen. Sonia er en slank, tætsiddende buks med lommer. Flot som lang, men også god som cigaretbuks til dig med længere ben. Enkelt, klassisk og nemt look.

Carrie-blazer og Sonia-bukser

FEMININ & FESTLIG

Når du sætter Carrie blazeren sammen med Betty pencil skirt, får du et feminint jakkesæt, der følger kroppens konturer og giver en elegant og feminin silhuet. Betty kan styles på utallige måder og er velegnet til både festlige og afslappede anledninger.

Carrie-blazer og Betty-skirt/nederdel

MODERNE & AFSLAPPET

Carmen er vores dobbeltradede blazer, inspireret af en klassisk sømandsfrakke, og derfor også perfekt som en let overgangsjakke til foråret. Sammen med Sarah buksen, med en tætsiddende pasform, med ekstra plads til en kurvet hofte og et let svaj nederst, kreeres et moderne & lækkert afslappet look.

Carmen-blazer og Sarah-bukser

ET MASKULINT TOUCH

Der leges ofte med maskuline referencer i modeverden, og det look er også skønt, når man har kurver. Med Carmen blazer og Sonia buks er der masser af maskulinitet i dit outfit MEN fordi vi ved, hvor du er, og dine kurver fremhæves af Sonia buksen, fungerer det utrolig godt. Style med en bluse med bløde fald, draperinger eller en silketop.

Carmen-blazer og Sonia-bukser

MODERNE & ELEGANT

Et moderne take på en klassisk jakkesæt kombination. Enkeltradet, tætsiddende blazer - og en buks med vidde. Sophie buksen sidder til henover numsen og hoften og falder så lige ned derfra. Fås i 2 længder i sort, blå og grå. Cool til sneakers - smuk til hæle. Et super flot look til kurver.

Carrie-blazer og Sophie-bukser

 

Søger du vejledning til størrelsesguide til jakkesæt, anbefaler vi at du læser vores overordnede størrelsesguide, samt lader produktmålene og produktbeskrivelserne under hver enkelt style hjælpe dig.