Bomuld

TEKSTILGUIDE

TEKSTILER OG DERES UNIKKE EGENSKABER

VISCOSE: En Luksuriøs Fusion af Natur og Elegance

Hvad er Viscose?

Viscose, en fantastisk tekstilinnovation, blev oprindeligt skabt som et smukt alternativ til silke i det tidlige 20. århundrede. Denne unikke fiber udvindes fra træmasse, primært fra bæredygtige kilder som bambus, eukalyptus og birk, og er kendt for sit høje celluloseindhold, hvilket giver det betegnelsen "regenereret fiber".

TWILL – VISCOSE: Eksklusivt Design og Uovertruffen Komfort

Vores kollektion af italiensk twill viscose repræsenterer en fusion af luksus og eksklusivitet. Dette exceptionelle materiale udstråler elegance og omfavner kroppen med en let og blød fornemmelse. Lavet med omhu og med opmærksomhed på detaljen, er det let åndbart og behageligt at have på direkte mod huden.

Twill-vævningen tilføjer en ekstra dimension til stoffet med sit karakteristiske diagonale mønster og visuelle glans. Denne vævemetode sikrer ikke kun stoffets styrke og slidstyrke, men giver også en unik tekstur. Du vil opleve, at vores twill viscose ikke kun er modstandsdygtig over for krympning, men også næsten helt eliminerer statisk elektricitet for en problemfri brugeroplevelse.

Du finder disse styles i twill viscose:

Kjoler: AmberAthena & Alba / Bluser: MaisyMaraMona & Mary

Træstammer

JERSEY–VISCOSE Oplev Luksus i Bevægelse med Vores Italienske Viscose Jersey

Hvad er Jersey stof?

Glæd dig over den ultimative kombination af komfort og stil med vores italienske viscose jersey. Denne tæt strikkede metervare med stretch er skabt til at omfavne din krop med utrolig blødhed og et tungt, blødt fald. Tag et nærmere kig på, hvorfor vores viscose jersey er det ideelle valg:

 1. Ekstraordinær Blødhed og Fald: Oplev en skøn følelse af luksus, når du ifører dig vores jersey. Den bløde tekstur og det tunge fald skaber ikke kun et stilfuldt udtryk, men sikrer også en behagelig pasform, der følger dine bevægelser.

 2. Holdbarhed i Hvert Garn: Vores jersey er ikke kun blød, men også ekstremt slidstærk. Dette skyldes vores omhyggeligt udvalgte tråde, der er strikket i tvundne garner. Resultatet er en tekstil, der bevarer sit elegante udseende over tid uden at fnulre, med en ensartet overflade.

 3. Designet Med Dig i Centrum: Vi tilbyder vores jersey i forskellige tykkelser, eller gramvægte, om du vil. Hver gramvægt er nøje udvalgt med fokus på design, udviklingen af stylen samt hensynet til årstid og funktion. Dette sikrer, at du ikke kun  et æstetisk tiltalende produkt, men også en metervare, der passer perfekt til formålet.

Bukser: Sophie, Sonia & Sarah / Kjoler: Amalie / Blazer: Carrie & Carmen / Nederdele: Betty

SATIN-VISCOSE Forførende Glans og Elegance

Træd ind i verden af luksus med vores satin viscose, en metervare, der defineres af sin glatte og glansfulde overflade samt forskellen mellem retsiden og vrangsiden. Udover at dele samme oprindelse som "almindelig" viscose, er det særlige kendetegn ved satin viscose den unikke vævning, der adskiller den fra twill-vævningen. Oplev følgende fordele ved vores satin viscose:

 1. Raffineret Glans og Overfladevariation: Den skinnende overflade af satin viscose skaber et raffineret udseende, og forskellen mellem ret og vrang bidrager til tekstilens kompleksitet. Resultatet er en tekstur, der ikke kun er behagelig mod huden, men også visuelt tiltalende med et subtilt spil mellem lys og skygge.

 2. Smidig og Levende Mod Huden: Satin viscose omfavner din hud med en usædvanlig smidighed og livlighed. Dens glatte tekstur gør den behagelig at have direkte mod kroppen.

 3. Festlig Elegance og Printvenlig: Denne tekstil er ikke kun smuk, men også festlig og ideel til print. Satin viscose giver mulighed for en dybde og glans i trykket, der virkelig fremhæver mønstre og farver. 

Du finder bl.a. disse styles i satin viscose:

Kjoler: Athena & Amber / Bluser: Marylyn

Hørblomst

HØR Naturens Tidløse Tekstil med Bæredygtige Fordele

Hvad er hør? 

Hør er den ældste tekstilfiber kendt i historien, udvundet fra planten Linum usitatissimum. 

 1. Bæredygtighed Fra Rod til Top: Hørplanten er ikke bare en tekstilkilde; den kræver minimal vandmængde, undviger behovet for pesticider og vokser endda i lavkvalitets jord. Ved at udnytte hele planten, undgår vi ressourcespild og gør hør til et af de mere bæredygtige valg inden for tekstilindustrien.

 2. Åndbarhed og Fugtregulering: Fibrene i hør er hule, hvilket gør det nemt for luft at strømme igennem. Denne unikke egenskab giver hør evnen til hurtigt at absorbere og frigive fugt, hvilket gør det til det perfekte valg for temperaturregulering. Den kølende effekt gør hør ekstra behageligt, især om sommeren.

 3. Naturlig Glans og Eksklusiv Tekstur: Hør bærer sin naturlige skønhed med en karakteristisk glans og tekstur, der bliver endnu mere blød og lækker over tid. Invester i hørprodukter, og du vil opleve, hvordan de bliver tidløse følgesvende i din garderobe.

Du finder disse styles i dette materiale:

Bukser: Sandy / Kjoler: AstaAbby & Annelise / Bluser: Milly 

 Bomuld

BOMULD Naturens Allrounder med Styrke og Komfort

Hvad er bomuld?

Tag et nærmere kig på bomuld, en naturfiber, der har markeret sig med sin imponerende slidstyrke, blødhed og fugtabsorbering. Fra den karakteristiske bomuldsplante stammer frøulden, kendt for sin alsidighed og naturlige skønhed.

 1. Åndbarhed og Temperaturregulering: Bomuld er som skabt til komfort. Den tillader luft at cirkulere frit gennem stoffet, hvilket gør det ideelt til varmt vejr. Den naturlige åndbarhed hjælper med at regulere kroppens temperatur, så du kan føle dig frisk og behagelig hele dagen.

 2. Blødhed og Hudvenlighed: Den bløde tekstur af bomuldsfiber gør det til en fornøjelse at have direkte mod huden. Bomuld er skånsomt og behageligt, hvilket gør det til det perfekte valg for tøj, du ønsker at bære hele dagen.

 3. Holdbart og Farveægte: Bomuld er kendt for sin styrke, hvilket gør det velegnet til gentagen vask og slid. Tøj lavet af bomuld bevarer sin form og farve godt over tid. For at forbedre dets egenskaber kombineres det nogle gange med andre fibre som viscose eller væves på særlige måder under produktionen.

BOMULDPOPLIN MED STRETCH Fusionen af Stil og Bevægelsesfrihed

Træd ind i komfortens verden med vores bomuldspoplin med stretch, en nøje udvalgt metervare, der kombinerer "crispyness" og fleksibilitet for at fremhæve vores designs. Her er, hvorfor dette materiale er det perfekte valg:

 1. Crispy Friskhed og Fleksibilitet: Bomuldspoplin med stretch bringer det bedste fra begge verdener. Den "crispyness", eller friskhed, i stoffet giver vores styles en skarp og struktureret fornemmelse, mens strækegenskaberne tilføjer en ekstra dimension af fleksibilitet, der følger kroppens bevægelser.

 2. Printvenlig Skønhed: Printelskere, glæd jer! Vores bomuldspoplin med stretch giver en ideel baggrund for flotte print. Hvert mønster står skarpt og levende på dette tekstil, hvilket tilføjer et ekstra lag af visuel appel til vores styles.

 3. Funktionalitet til Hverdag: Stretchmaterialet i vores poplin gør vores styles mere funktionelle til hverdagsbrug. Bevæg dig frit og komfortabelt, mens du stadig bevarer det strukturerede udseende, der definerer vores designs. Det er den perfekte kombination af stil og lethed.

Du finder disse styles i dette materiale:

Kjoler: Ally & Annie