Alba plus size kjole i sort viskose twill

LITTLE BLACK DRESS (LBD)

Brug den til at understrege hvem du er

Farven sort har tilbage i tiden signaleret fattigdom, arbejderklasse og sorg. Været noget tjenestefolk gik i, da det gjorde dem mere anonyme end den klasse, de arbejdede for.

Det forandrede sig i 1920'erne, da Coco Chanel forvandlede 'The Little Black Dress' (LBD) til et mode 'must-have', netop som Den Store Depression ramte. Timingen kunne ikke være bedre... Pludselig søgte alle – også de meget velhavende – looks, der var stilfulde, enkle og til at betale. En sort kjole tillod alle kvinder, fra alle indkomstklasser, et perfekt fit og en style, der ikke blev umoderne efter kort tid. En sikker investering.

Da 2. verdenskrig brød ud, kunne en sort kjole stadig give kvinder mulighed for at se præsentable ud selv i materialer, der ikke var luksuriøse. Sidenhen har 'The Little Black Dress' været det item, kvinder typisk investerer større summer i end andre kjoler for de ved, investeringen holder længere.

MEN hvad så med det personlige udtryk? Forsvinder det helt, når du ifører dig en enkel sort kjole eller outfit?

NEJ! En sort kjole eller et sort jakkesæt kan være en fantastisk piedestal at vise dig selv frem på. Din måde at bære dit outfit og dét, du sætter det sammen med, taler sit tydelige sprog. Mulighederne er faktisk uendelige og du kan virkelig give den gas stylingsmæssigt. MEN næsten endnu vigtigere kan et sort outfit også give en ro og styrke. En sikkerhed i det enkle og elegante der betyder, at du kan koncentrere dig om, at få dit (personlige) budskab igennem!

Og husk som altid med mode: Det vigtigste er, at du føler dig godt tilpas.

 

 

Athena plus size kjole i sort viskose twill