Sia plus size buksedragt i beige jersey

TREND FOKUS: FARVEN BEIGE OG LYSE NUANCER

BEIGE, CREME & SAND

Bianca Jagger satte baren højt, da hun i 1971 blev gift med Mick Jagger i et smukt, hvidt jakkesæt og en meget stor hat. Outfittet var lige dele elegant, cool og meget mere praktisk end en brudekjole med tyl, blonder og slæb.

Mick Jagger og Bianca Jagger

 

Trenden med lyse sæt fra top til tå har siden bølget frem og tilbage. Og selvom hvid altid er en god basisfarve, kan de lyse, lidt varmere nuancer noget helt særligt især om sommeren.

I år er alle varianter af hvid, beige, camel og creme trendy. Og du kan næsten ikke gå galt i byen. Vælg den luksuriøse Amber-kjole i camelfarvet viskose eller et cool sandfarvet suit med Carol-blazer og Sophie-bukser. Præcis som Bianca Jaggers blazer havde det på hendes bryllupsdag.

Kan du godt lide at mixe dine styles og have friheden til at sammensætte mange outfits ud fra få styles - så kig på Mia toppen og Britt nederdelen i den lækre beige nuance. Og savner du lidt spræl i det lyse univers - kan leopardprintede accessories give hele looket et tvist.

 
Britt plus size nederdel i beige jerseyMia plus size sommerbluse i beige jerseyCarol plus size blazer i sandfarvet jersey