Carrie plus size blazer i stribet sort

TREND FOKUS: STRIBER & PRIKKER

 

  TREND FOKUS 

  Et tilbagevendende blogindlæg, hvor vi fremhæver en trend eller tendens i modebilledet.

  Har du styr på dine striber og prikker? Denne sæson går vi endnu mere i den klassiske retning, rent trendmæssigt. De internationale catwalks sendte den ene model efter den anden afsted i smukke jakkesæt, fortolket på mange måder - og i mange spændende silhuetter - men en ting var tilfælles. Efteråret byder på klassiske farver, striber og prikker - og gerne mixet.

  Du vil kunne genkende referencer tilbage til 80'ernes markante skuldre, 90'ernes let skødesløse, oversized frakker - men modsat grungetiden - kalder 2023 på finish og rene negle... Der hersker ingen tvivl om, at alle outfits er nøje sammensat, at kvaliteterne er de bedste og resultatet er klassisk, elegant og casual. For selvom jakkesæt er det vi ser mest, er det essentielt i denne omgang, at det er kvinden der bærer sit outfit, og ikke omvendt.

  Vi er vilde med looket, når striber møder miniprikker - men også den mere kunstneriske prik, som er lidt ukurant, kan noget. Mulighederne for leg er mange, og selvom klassisk sort / hvid dominerer dette efterår - ser vi også navy, sart rosa, og grå sammen i denne trend. Og sort. Altid sort!

  Carrie plus size blazer i stribet sort

   

   

  Carrie plus size blazer i stribet sort og Annie plus size kjole i sort med hvide prikker