Unfold Copenhagen-modeller

UNDGÅ AT FARE VILD I STØRRELSESJUNGLEN

KUNSTEN AT SHOPPE ONLINE OG RAMME RIGTIGT
Det allerbedste ved online shopping er vel muligheden for at gå på opdagelse og finde spændende styles, uden at bekymre sig om, hvordan de finder vej hjem til en. Men den store udfordring, når vi handler tøj online, er at finde den rette størrelse. Særligt for kvinder med kurver.

 

Vi er alle skabt forskellige - heldigvis - og vi har ofte individuelle præferencer til, hvor løst eller tæt, vores tøj skal sidde. Derfor er det ikke altid let at guide til den rigtige størrelse. 

For at gøre størrelsesjunglen mindre kompliceret for dig, arbejder vi løbende med beskrivelser af pasforme og guidelines til fits, så du er bedre stillet, når du handler online hos os.

Disse 7 rettesnore finder du under hver style:

  1. Intentionen bag designet,
  2. Hvordan vi har tænkt at stylen skal følge din krop
  3. Beskriver hvilken pasform stylen har
  4. Går i dybden med de detaljer, der er tænkt ind i designet
  5. Giver vi en generel størrelsesindikation (Small, Medium mm.)
  6. Skriver alle produktmål ind i et skema under hver style
  7. Modellens højde samt størrelse på den style, hun har på

Men det vi oplever fungerer allerbedst, er når vi kvinder, kan spejle os i andre for vejledning. 

Vi har netop implementeret en guide, hvor rigtige kunder er blevet målt på kryds og tværs. Med en visualisering af deres kropsmål og valgte størrelse i deres favoritstyles, håber vi på, at du bedre kan sammenligne dig selv, dine mål og præferencer med deres, og dermed er endnu bedre stillet, når du vil klikke dine yndlingsstyles hjem.

Vi har arbejdet på at visualisere og gøre guiden "online" venlig. Den vil løbende blive opdateret med nye kunders mål og profilvisualiseringer af kroppen.

FIND GUIDEN MED KUNDERS MÅL OG PRÆFERENCER HER