Sky plus size bukser i olivengrøn

BACK TO WORK

HVERDAGEN ER TILBAGE

Er du en af dem, hvor der er stor forskel på det tøj du har på, på arbejde og det tøj du møder verden i, når du har fri?

Det kan skyldes mange ting, men det må aldrig skyldes at du ikke kan finde tøj, der både er præsentabelt, komfortabelt og skabt til din krop. Vores mission er at lave tøj, der netop dækker disse behov - og som du kan føle dig godt tilpas i uden at gå på kompromis.

SKØN KVALITET OG PASFORM

Vores styles i viscose jersey forener komfort og et seriøst look på en gang. Jerseyens stretch betyder, at både blazer og buks bevæger sig med din krop, mens den lette a-shaped blazer er klædelig til alle kropstyper. Slidserne i siden giver let adgang til lommer - og åbner jakken elegant op uden at formen forandres. En let runding fortil tilføjer et feminint touch - perfekt som alternativ til et klassisk jakkesæt. Vi har designet styles tænkt som perfekte overgangstyles fra Business til Pleasure - styles der giver dig mulighed for at give outfittet dit eget personlige udtryk. Også selvom dress koden på arbejdet, betyder du skal vente, til du har fri.

Carrie plus size blazer i sort jersey

NÅR BUKSER ER BEDST

Et power outfit, bestående af en bluse og et par bukser kan erstatte et klassisk suit og også være mere behageligt, hvis dagen dikterer mange timer bag skærmen. Tilføj Carla-kimono, enkle smykker - en farvestrålende clutch og et par feminine hæle - og du er hurtigt klar til en middagsaftale.

FASTHOLD DIN STIL, MEN ÆNDR FARVEN

Kan du godt lide at vide præcis hvordan dit outfit performer? Finder du tryghed i at gå i samme "uniform" hver dag? Med en enkelt ændring kan dit look skifte karakter uden at du går på kompromis med hverken pasform eller den styrke, der er i at vide ens tøj sidder, som det skal. Udskift blot farven. Et enkelt, men effektfuldt skift.

Carmen plus size blazer i grøn jerseyCarmen plus size blazer i blå jerseyCarmen plus size blazer i rød jersey