Mary plus size bluse i sort viskose twill

HVAD ER VISKOSE?

Hvad er viskose lavet af?

Viskose er en kunstig fiber, der blev udviklet i det tidlige 20. århundrede som et billigere alternativ til silke. Den er lavet af træmasse, hovedsageligt fra bæredygtige kilder som bambus, eukalyptus og birk, og kaldes derfor en regenereret fiber på grund af dens høje indhold af cellulose. Viskose betegnes ofte som "kunstig silke" på grund af dens lighed med naturlig silke og har derfor fundet bred anvendelse i tekstilindustrien.

Viskosefiberen er kendt for sin blødhed, glans og evne til at absorbere fugt, hvilket gør den ideel til fremstilling af tekstiler som kjoler og bluser. Den har også god farvestabilitet, hvilket betyder, at den let kan farves i en række nuancer.

I dag er viskose en vigtig del af modeverdenen og tekstilindustrien, og dens alsidighed gør den populær blandt designere og forbrugere, der søger et elegant og behageligt tekstilvalg.

 

 

Viskose jersey

Viskose jersey er et strikket stof lavet af viskosefibre. På grund af måden det er strikket på, er viskose jersey kendt for dets blødhed, elasticitet og draperingskvalitet. Disse egenskaber gør det til et populært valg til tøj såsom kjoler og t-shirts.

Vores kollektion af italiensk viskose jersey forener ultimativ komfort og stil. Denne metervare er tætstrikket og strækbar, hvilket omfavner din krop med en utrolig blødhed. Derudover falder den smukt og følger din krops kurver. Viskose jersey er det ideelle valg for ekstraordinær blødhed og fald, holdbarhed i hvert garn – og designet med dig i centrum.

 

Du finder bl.a. nedenstående af vores styles i viskose jersey:

Kjoler: Amalie   /   Blazer: Carmen & Carrie   /   Bukser: SarahSonia & Sophie   /   Nederdele: Betty

 

Viskose twill

Viskose twill er et stof, der kombinerer viskosens bløde og åndbare egenskaber med twillvævningens holdbarhed og diagonale struktur. Twillvævningen danner diagonale ribber på stoffet, hvilket gør det mere slidstærkt og mindre krøllet sammenlignet med almindelig viskose. På grund af disse egenskaber er viskose twill et populært materiale til en lang række styles, såsom kjoler, bukser og nederdele.

Vores kollektion af italiensk viskose twill er luksuriøs og eksklusiv. Det elegante materiale føles let og blødt på huden. Stoffet er lavet med omhu og fokus på detaljen, og det er åndbart og behageligt at have på.

Twillvævningen giver stoffet et karakteristisk diagonalt mønster og en smuk glans. Denne vævemetode gør stoffet stærkt, slidstærkt og giver det en unik tekstur. Vores twill viskose krymper ikke og genererer næsten ingen statisk elektricitet.

 

Du finder bl.a. nedenstående af vores styles i viskose twill:

Kjoler: AlbaAmber & Athena   /   Bluser: MaisyMaraMary & Mona

 

Viskose satin

Viskose satin er en type stof, der kombinerer blødheden og drapet fra satin med åndbarheden og komforten fra viskose.

Vores kollektion af viskose satin kombinerer forførende glans og elegance. Denne metervare er kendt for sin bløde og skinnende overflade med en unik forskel på retsiden og vrangsiden. Viskose satin deler oprindelsen med "almindelig" viskose, men har en særlig vævning, der adskiller sig fra den typiske twillvævning, hvilket giver den sit eksklusive look. Viskose satin er det ideelle valg for raffineret glans og overfladevariation, smidighed samt festlig elegance.

 

Du finder bl.a. nedenstående af vores styles i viskose satin:

Kjoler: Athena & Amber   /   Bluser: Marylyn