Aggershøj Pensionat på Ærø

MØD LINE HIRTSGAARD

KVINDER DER TOG SPRINGET #2

Som noget nyt vil vi hver måned stille skarpt på en kvinde, der "tog springet". Hvad end det spring var, at starte et nyt eventyr, hellige sig den gode hverdag eller totalt lægge sit liv om. Vi håber på at inspirere kvinder til at folde sig ud, og fylde noget mere.

Byd velkommen til Line Hirtsgaard, visual merchandiser, boligstylist og ikke mindst, ejer af Aggershøj Pensionat på Ærø

INTRODUCER DIG SELV MED 5 ORD

Nysgerrig. Kreativ. Igangsætter. Glad. Mor.

Indenfor på Aggershøj Pensionat på Ærø
Line Hirtsgaard
 

 

 

Nyboder i København

HVILKET "SPRING" TOG DU?

Vi satsede ”hele butikken” for ca. 1 år siden og åbnede et gammelt 600 kvm. pensionat, som oprindeligt var et sømandsenkehjem på Ærø.

Vi har altid haft vores liv i KBH (Nyboder) hvor jeg også har haft en indretningsvirksomhed. Lige pludselig var det sjove lidt pippiagtige hus til salg, og jeg hoppede ud i det; nu som pensionatmutter / indretningsmutter.

Jeg har igennem hele mit arbejdsliv hjulpet virksomheder med deres visuelle identitet & styling, og udført private indretningsopgaver. Denne gang er det mig der vælger hvilken kop, man skal drikke sin kaffe af, eller hvordan stemningen skal være i huset, i form af møbler / interiør / farvevalg og de mennesker, der er her.

Nu lever jeg et liv på Ærø og i yderperioderne i København, og elsker det!

MEST LIVSFORANDRENDE OPLEVELSE?

Ingen tvivl mine to voksne ”drenge” som jeg elsker betingeløst og selvfølgelig min mand, som tør drømme med mig.

At jeg fandt et menneske i så ung en alder (jeg var 19 år) og at vi stadigvæk, som 52 og 57 årige, tør hoppe ud i nye eventyr sammen. Det gør at livet forandres hele tiden. 

3 TING DER GØR DIG GLAD

1: Være sammen med min familie og venner og skabe oplevelser sammen, det kan bare være bolo på en onsdag, men også at gå til koncert sammen, grine og ha det sjovt.

2: Vinterbadning, jeg ELSKER det, og den følelse man får efter, man mærker man lever. At sidde efterfølgende og kigge ud over havet i vores strandhus med en kop kaffe er livsbekræftende.

3: Kunst og rejser, at komme ud og se verden (selvom der ikke har været tid til det det sidste år), møde mennesker, spise dejlig mad, se skøn kunst. Elsker at gå på museum alene i mit eget tempo når vi rejser.

 
Fællesspisning ved havnen
Udsigt ud over havet indefra hus

HVAD TROR DU PÅ?

Jeg tror på at man skal være et ordentligt menneske, lytte, hjælpe, støtte op, og det vigtigste; grine sammen.

Jeg tror på at det du giver, er det du får, og nogle gange giver man meget og andre gange mindre, og hvem tæller… i sidste ende står den 0-0. Jeg tror på, man skal gøre sig umage igennem ALT, venskaber, kærlighed, familie.

Sidst, og ikke mindst, tror jeg på vores lækre, skønne, dejlige pensionat bliver en kæmpe succes!

 

Aggershøj Pensionat på Ærø