Fra Business til Pleasure

For mange er der stor forskel på det tøj de har på, på arbejde og det tøj de møder verden i, når de har fri. 
Det kan skyldes mange ting. Men det må aldrig skyldes, at du ikke kan finde tøj, der både er præsentabelt, komfortabelt og skabt til din krop.

Udsøgt kvalitet og pasform

Vores styles i Tencel/viscose mix er vores mest ekslusive materiale og føles utrolig lækkert mod huden. Styles i denne kvalitet falder tungt og bevæger sig med dig, men fastholder et seriøst udtryk - perfekt som alternativ til et klassisk jakkesæt. Effekten når du styler den matte Tencel med struktur med den skinnende viscose i sort, giver et smukt udtryk - og skaber liv i et ellers klassisk sæt. Vi har designet styles tænkt som perfekte overgangstyles fra Business til Pleasure - styles der giver dig mulighed for at give outfittet dit eget personlige udtryk. Også selvom dress coden på arbejdet, betyder du skal vente, til du har fri. 

Små detaljer - stor effekt

Vores Tencel/viscose styles er alle lavet i et iøjefaldende print med store hvide blomster tegnet i en fin streg på en sort baggrund. Et enkelt men effektfuldt udtryk. Vi ønskede at blande det feminine fra blomsterne med det mere maskuline sort / hvide udtryk på styles, skabt til at udstråle selvsikkerhed. Alle styles i serien kan bruges sammen eller stå alene. Ligesom de med ganske få virkemidler kan gå fra Business til Pleasure.

Keep it simple

Valg af accessories kan markant ændre udtrykket af dit outfit. Men på de dage hvor det skal gå stærkt, er det rart at vide at et smukt, enkelt print også er nok i sig selv.