Fra Business til Pleasure

For mange er der stor forskel på det tøj de har på, på arbejde og det tøj de møder verden i, når de har fri. 
Det kan skyldes mange ting. Men det må aldrig skyldes, at du ikke kan finde tøj, der både er præsentabelt, komfortabelt og skabt til din krop.

Skøn kvalitet og pasform

Vores styles i Viscose jersey forener komfort og et seriøst look på en gang. Jerseyens stretch betyder, at både blazer og buks bevæger sig med din krop, mens den lette a-shaped blazer er klædelig til alle kropstyper. Slidserne i siden giver let adgang til lommer - og åbner jakken elegant op uden at formen forandres. En let runding fortil tilføjer et feminint touch - perfekt som alternativ til et klassisk jakkesæt. Vi har designet styles tænkt som perfekte overgangstyles fra Business til Pleasure - styles der giver dig mulighed for at give outfittet dit eget personlige udtryk. Også selvom dress koden på arbejdet, betyder du skal vente, til du har fri. 

Fasthold din stil, men ændr farven

Kan du godt lide at vide præcis hvordan dit outfit performer? Finder du tryghed i at gå i samme "uniform" hver dag? Med en enkelt ændring kan dit look skifte karakter uden at du går på kompromis med hverken pasform eller den styrke, der er i at vide ens tøj sidder, som det skal. Udskift blot farven. Et enkelt men effektfuldt skift.

Når bukser er bedst

Et power outfit, bestående af en bluse og et par bukser kan erstatte et klassisk suit og også være mere behageligt, hvis dagen dikterer mange timer bag skærmen. Enkle smykker - en farvestrålende clutch og et par feminine hæle - kan hurtigt gøre dig klar til en middagsaftale.