Avokadomad, lemonade og kaffe

MØD TINA KAARE

KVINDER DER TOG SPRINGET #3

Som noget nyt vil vi hver måned stille skarpt på en kvinde, der "tog springet". Hvad end det spring var, at starte et nyt eventyr, hellige sig den gode hverdag eller totalt lægge sit liv om. Vi håber på at inspirere kvinder til at folde sig ud, og fylde noget mere.

Byd velkommen til Tina Kaare, 48 år, uddannet jurist fra Københavns Universitet, direktør og underviser i Sofia Manning ApS - Danmarks ældste – og allerbedste - coachuddannelse. Tina har en kæreste men ingen børn. Følg Tina her: Instagram @tinakaare // LinkedIn: Tina Kaare // www.sofiamanning.dk


1. INTRODUCER DIG SELV MED 5 ORD

Ambitiøs, dedikeret, livsnyder, storforbruger af politiske magaziner og podcasts, optimist på alle områder – tid, vejr, verden, økonomi. ALT. Og så kan jeg åbenbart ikke tælle til 5.

Tina Kaare

  

2. HVILKET "SPRING" TOG DU?

Jeg tog springet fra succesfuld jurist og embedsmand til selvstændig. Og med selvstændig mener jeg med CVR nr. men uden indtægt. Jeg tog et lån i min andelsbolig for at overleve det første år.

Jeg slap trygheden – god løn, 6 ugers betalt ferie og pension  fordi jeg havde en stor længsel efter noget andet, som jeg ikke vidste, hvad var på det tidspunkt.

Men det var det, der skulle til. Jeg skulle begynde at gå vejen henimod det liv, jeg drømte om, uden at jeg vidste præcist, hvad endemålet var. Begynde at famle mig frem i tågen.

Det var det vildeste, og et helt livsforandrende spring jeg har taget. Målet viste sig efter det første år.

Tina KaareTina Kaare

  

  

3. HVAD ER DIN MEST LIVSFORANDRENDE OPLEVELSE?

Det mest livsforandrende for mig er opdagelsen af og troen på, at jeg kan skabe det liv, jeg ønsker mig. Hvad end det må være på forskellige tidspunkter i livet.

Jeg er blevet målsætnings-ninja. Det kan lyde hårdt – og det er det også indimellem. Men det er også legende, kreativt og med masser af fejringer og bobler.

Og så har det været livsændrende for mig at besøge flygtningelejre i Afrika, at flytte fra mine forældres trygge gård på Lolland til det store København, at sige mit job op osv. osv.

 

4. NÆVN 3 TING / OPLEVELSER / VANER DER GØR DIG GLAD

Træning er mit (næsten) daglige dopamin-skud. Når jeg træner, kan jeg overkomme alt. Det giver mig energi og styrke, som jeg kan tage med ud i livet og i hverdagen.

Mad og vin – jeg er en kæmpe madelsker. Jeg elsker bobler og spiser pescetarisk. Jeg elsker at lave mad (når jeg har tid), og jeg elsker endnu mere at gå ud og spise, finde restauranter og studere menuer. Og nogle gange spiser jeg også bare Stjernemix til aftensmad.

Mit arbejde – jeg elsker og er vanvittigt passioneret omkring mit arbejde. Mit arbejde er også min hobby – det har det altid været. Ellers kan jeg ikke være i det. Mit nuværende job, som direktør og underviser hos Sofia Manning, giver så meget mening – det forandrer menneskers liv, det får mennesker til at stå stærkere i deres liv, jeg kan være kreativ i det, det er sammen med helt fantastiske mennesker. Jeg elsker det!

Avokadomad, lemonade og kaffeBagværk

 

 

Tina Kaare

 

5. HVAD TROR DU PÅ?

Jeg tror på, at vi skal møde hinanden og verden med venlighed, gavmildhed og ærlighed.

Jeg har fået så meget hjælp på min vej – helt gratis. En af mine læremestre stillede som en betingelse, at jeg selv skulle give den samme hjælp videre til andre. Og det prøver jeg at gøre.

Ærlighed synes jeg, vi skylder hinanden. De ærlige – og venlige – tilbagemeldinger jeg har fået, er dem der har rykket mig allermest.

Vi er selv med til at skabe vores og andres virkelighed. Det vil jeg gerne være bevidst om hver eneste dag. Min energi smitter af på andre. Jeg vil gerne være med til at skabe den bedste dag, den bedste virkelighed for mig selv og andre hver dag. Lykkes det altid? Slet ikke.