Fortryllende Farver

Vi elsker print og arbejder meget længe med at finde de helt rigtige af slagsen til vores kollektioner og styles. Nogle gange starter processen med at se på farvesammensætninger – andre gange falder vi over nogle former eller et tapet, maleri eller en blomsterkombination, som sender os i den rigtige retning.

Closeup af Kimono i blå sunprint

Skab sammenhæng med print

Print fra top tå kan skabe et roligt udtryk, selvom printet du har valgt består af stærke farver. Todelte sæt får samme effekt som en enkel kjole, og giver et sammenhængende udtryk. Farver og print er en god måde at understrege din personlighed og vise omverdenen hvem du er.

Carla i blå sunprint
Amber kjole i valmue print i satin viscose

Prikken over printet

Valg af accessories kan både fungere smukt tone i tone og effektfuldt som kontrast dit outfit. Det ændrer markant udtrykket af dit outfit og er den nemmeste måde at sikre dine style længere levetid og at du kan bruge dem ved flere lejligheder. 

Lily tørklæde i flere farver

Kan man være sprudlende og farverig på en enkel måde? 

Vores råd er at lade enkelheden bestå af kun at have 1 stykke tøj på, der er printet. En smuk kjole hvor du kan matche sko, smykker og evt. neglelak til de farver, der er i printet. Enkelheden i outfittet vil sikre, at du og din personlighed får ligeså meget plads og opmærksomhed som selve printet. 

Ally bomuldskjole blomsterprint
Annie kjole i blomstret bomuld