Pak sommerkufferten med alsidige sommerstyles

Er der noget bedre end at drømme om ferie? At tage afsted på en selvfølgelig. Og heldigvis er sommerferien lige rundt om hjørnet. Hvad end din byder på storbyferie, sommerhusidyl eller fjerne himmelstrøg - så har vi gjort os umage med at designe nogle styles der er alsidige og som kan bruges både på stranden og en smuk aften under stjernerne. 

Klassikere i 100% hør

En hørkjole er et sikkert valg til forår og sommer og holder sæson efter sæson. Behagelig at have på, let at ånde i og altid et stilsikkert valg. Vi har kombineret 2 klassikere - skjortekjolen og slå-om kjolen, med farver og print, der forbliver moderne. Hør er også et af de få materialer, der bliver bedre jo mere du bruger det. Blødere, mere tilpasset dig og din krop. Men det krøller, tænker du måske? Ja, det gør det. Det er en del af looket - og giver en casual elegance, der kommer med naturmaterialet. MEN heldigvis er der løsninger for dig der synes krøller er lidt træls. Vi anbefaler at investere i en lille hånddamper, som effektivt og hurtigt får bugt med de folder, du ønsker at udglatte. På dit tøj…

Mød Asta slå-om kjole

Asta er vores lette slå-om kjole i hør til dig, som kan lide kjoler du selv kan tilpasse pasformen på. Astas 2 sider krydser henover hinanden, så kjolen lukker til højt oppe på brystet og uden fare for at åbne op fortil. Med sine smukke, rundede afslutninger på skørtet og de lette pufærmer, der slutter et par cm. over albuen, er Asta feminin enkelhed, når det er bedst. Særlig god til timeglas, æble og pærefigur. Asta slutter til ved brystet, er fitted ved taljen og følger kroppen løst ned til knæene. 

Staycation er også et eventyr!

Mens nogle vælger at bruge sommeren på at rejse ud, er vi andre, der nyder at genopdage det land og de byer, vi bevæger os i til daglig. Staycation kan noget helt særligt. Roen til at udforske, opleve og undersøge de muligheder Danmark byder på - er særligt tilstede i sommerferien. Og måske giver en Staycation dig anledning til at bruge byen endnu mere i hverdagen. Vi er vilde med disse to lyseblå hørstyles - som går ekstra fint sammen med en limegrøn kontrast eller en forvasket denimjakke.
Din style - din stil!